Fractiewissel bij N-VA Malle

Op 26 januari 2015, over deze onderwerpen: Activiteiten en afdelingswerking

Yannick Van den Broeck (27) neemt om persoonlijke redenen ontslag als gemeenteraadslid en zal op de raad van 26 januari vervangen worden door Beatrix Knaepkens (55).

Na twee jaar verlaat Yannick Van den Broeck de Malse gemeenteraad. Hij verhuist met zijn partner naar Mortsel en mag dus niet meer in Malle zetelen. Naast gemeenteraadslid was hij ook voorzitter van de commissie Intergemeentelijke Samenwerking.

Van den Broeck blikt tevreden terug: “Het is niet zonder spijt dat ik de gemeentepolitiek vaarwel zeg. Het was een zeer boeiende en leerrijke ervaring. We hebben met N-VA op korte termijn een heel parcours afgelegd binnen de gemeente en ik ben blij dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen.” Als raadslid is hij ervan overtuigd dat de open geest waarin aan politiek gedaan wordt, bijdraagt aan het goed leven in Malle. 

Op de gemeenteraad van 26 januari wordt zijn ontslag aanvaard en zal Beatrix Knaepkens zijn plaats innemen. Beatrix is 55 jaar oud en geboren en getogen Mallenaar. Ze is gehuwd en moeder van drie zonen. Ze genoot een opleiding binnenhuisarchitectuur en werkte 20 jaar als kantoorinrichter bij een bank. Momenteel is ze huisvrouw en actief in het vrijwilligerswerk. Haar aandacht zal vooral gaan naar seniorenzorg, ruimtelijke ordening en wonen, natuur en milieu.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is