N-VA Malle presenteert top van de lijst

Op 29 mei 2012

N-VA Malle maakt de top van haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend! Op 14 oktober zullen wij met een afzonderlijke en volledige lijst naar de kiezer trekken. Een evenwichtige lijst wordt nagestreefd: in de beide deelgemeenten zoeken we een evenredig aantal kandidaten. Bovendien krijgt bij ons de jeugd een prominente plaats om echt werk te maken van een vernieuwend beleid.

De Malse N-VA lijst wordt getrokken voor voorzitter Wouter Patho. Wouter woont al enkele jaren in Malle, maar kent de gemeente al heel wat langer. Voor zijn overstap naar Brussel, waar hij medewerker is van Europees Parlementslid Frieda Brepoels, gaf hij les in een school in Oostmalle. Met Wouter als lijsttrekker kiest N-VA Malle voor jeugdig enthousiasme, zijn ervaring in de politieke wereld en zijn contacten in Brussel.

Tweede op de lijst staat Mieke Vermeyen. Zij woont sinds mensenheugenis in Malle. Ook bij vorige verkiezingen kwam Mieke al op voor de N-VA en voorheen de Volksunie. In 2006 kwam N-VA in kartel op met CD&V in de gemeente, met als resultaat dat Mieke sindsdien als raadslid in de OCMW-raad zetelt. Haar sociaal engagement en haar lokale verankering maakt Mieke tot een van de boegbeelden van N-VA Malle. Zij zal op 14 oktober ook opkomen voor de provincieraad.

Lokaal ondernemer Paul Van Ham prijkt op de derde plaats. Hij ervaart als geen ander het belang van een goeddraaiende KMO in Malle. Paul verkiest de Nieuw-Vlaamse Alliantie voor een duidelijk, rechtlijnig en eerlijk bestuur. Ook hij is al decennialang stevig verankerd in de gemeente.

Peter Lacante zal de lijst duwen. Hij heeft altijd al in Malle gewoond. Peter is actief als bestuurslid bij volleybalclub WOVo Malle en in de werking van het gebuurt waar hij woont. Zijn verankering in het levendig verenigingsleven van Malle is een grote troef. Beroepshalve is Peter directeur van een basisschool.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is