N-VA Malle winterwandeling

Op 22 januari 2012

Op 22 januari trotseerden ongeveer dertig leden en sympathisanten van N-VA Malle het gure januariweer voor een heuse winterwandeling. Samen met het bestuur werd een stevige tocht van ongeveer acht kilometer afgelegd door prachtig Mals natuurgebied. De wandeling werd deskundig begeleid door een gids van toerisme Malle, die op tijd en stond de nodige informatie gaf over lokale natuurpareltjes.

Voorzitter Wouter Patho: “Met deze wandeling wensten we een origineel alternatief te bieden voor de klassieke nieuwjaarsrecepties. Met een tocht door enkele van de prachtige bossen die onze gemeente rijk is, hebben we geprobeerd het nuttige aan het aangename te koppelen. We maakten ook meteen duidelijk aan de Malse gemeenschap dat N-VA Malle de aanwezige natuur in bescherming wil nemen en wil tonen aan het publiek.”

Verder benadrukte Patho in zijn nieuwjaarstoespraak het belang van kiesjaar 2012. De N-VA wil bovenal een beleidspartij zijn: “We zullen met een duidelijk en haalbaar programma naar de Malse kiezer trekken om onszelf te profileren als een realistisch alternatief. Wij willen dus zeker mee beleid voeren, maar niet tegen elke prijs. N-VA Malle wil in de eerste plaats haar programma waar maken, en daarvoor zijn we bereid om met iedereen te praten,” aldus voorzitter Wouter Patho.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is