Sanne Van Looy nieuwe voorzitter N-VA Malle!

Op 10 maart 2016

De leden van N-VA Malle hebben tijdens een openledenvergadering massaal hun steun gegeven aan de 25 - jarige Sanne Van Looy. Zij is gemeenteraadslid en beroepshalve medewerkster van Vlaams Parlementslid Kathleen Krekels. Herbert Van Oostveldt, die om professionele redenen geen kandidaat meer was om zichzelf op te volgen als voorzitter, wordt ondervoorzitter.

De kersverse voorzitter is opgetogen over haar nieuwe functie. “Ik mag aan het roer staan van een goed draaiende afdeling gedragen door een bestuur waarin ik veel vertrouwen heb. Het is een toffe bende; een gezonde mix van nieuwkomers en mensen met ervaring, sterke vrouwen en geëngageerde jongeren. Ik kijk er naar uit om samen met deze enthousiaste ploeg de komende drie jaar mijn schouders te zetten onder het beleid dat de N-VA in Malle uitdraagt.”

Van Looy blikte na haar verkiezing al vooruit op een aantal van haar prioriteiten. "Ik besef dat mijn voorzitterschap vooral in het teken staat van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en weet dat dit heel veel energie zal vragen. Onze schepenen en raadsleden werken met veel enthousiasme voor onze gemeente. Ik zie dan ook heel wat positieve initiatieven die van Malle een mooie en betere plaats maken om te wonen en te leven. Uiteraard zetten wij dit graag verder na 2018!  Het nieuwe bestuur heeft de ambitie om met sterke mensen en een ambitieus programma voor de dag te komen. Volle vaart vooruit is mijn motto!"

 

Het nieuwe bestuur telt 14 leden.  Voorzitter Sanne Van Looy mag beroep doen op de ervaring en deskundigheid van ondervoorzitter Herbert Van Oostveldt. Zij mogen blijven rekenen op het engagement van Lode Eelens, Dirk Lingier, Rudi Van den Langenbergh, Jan Van Elsacker, Danny Van Looy en Daniëlle Verdonck, die herkozen werden. Nieuw in het bestuur zijn Karin Van Eyndhoven en Ward Van Ham.

Het team wordt nog versterkt door de lokale mandatarissen die automatisch deel uitmaken van het nieuwe bestuur. De Schepenen Wouter Patho, Paul Van Ham en Mieke Vermeyen,  gemeenteraadsleden Peter Lacante en Beatrix Knaepkens, en OCMW-raadslid Dave Hermans.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is