Chantal Stoffelen

Ik mag mij sinds april 2018 Mallenaar noemen, maar helemaal nieuw ben ik niet. Ik zat zes jaar op de schoolbanken van het Immaculata Instituut.  

De politieke kriebels kreeg ik te pakken op de middelbare school via het scholierenparlement, een schooloverschrijdend rollenspel, waarin ik met leeftijdsgenoten discussieerde over politieke thema’s. Nadien studeerde ik Office Management in Geel en na het behalen van mijn diploma ben ik gestart in de automobielsector. Tezamen met een toffe bende collega's, ben ik momenteel werkzaam als After Sales Advisor bij Porsche Centre Antwerpen. 

Wanneer ik niet met mijn werk of met politiek bezig ben, maak ik graag tijd vrij voor familie en vrienden. Malle is ook de ideale locatie om samen met mijn zus te gaan lopen of een wandeling te maken en een Westmalle trappist te drinken met vrienden.  

Ik engageer mij voor de N-VA omdat ik in dit project een uitgelezen kans zie om iets te kunnen betekenen voor mijn medeburgers. In het bijzonder wil ik mij toeleggen op de thema’s gezondheidszorg, dierenwelzijn en mobiliteit. Ik ben ervan overtuigd dat er meer ingezet kan worden op technologische toepassingen, zoals camera’s, om de mobiliteit en veiligheid in Malle te verbeteren.