Sanne Van Looy

Burgemeester

Ik ben Sanne en mag mij al 30 jaar een trotse Mallenaar noemen. Aan Malle houd ik de mooiste herinneringen over: ik bouwde er kampen tijdens mijn kinderjaren, dronk er mijn eerste pintjes en zat tot mijn achttiende op het Sint Jan Berchmanscollege. Aan de universiteit behaalde ik een master in de geschiedenis van de oudheid. De omzwervingen op kot in Leuven en een jaar aan de universiteit van Bologna in Italië bevestigden wat ik al lang wist: Malle is de gemeente van mijn hart!

Ik stond een jaar als leerkracht voor de klas, iets wat ik heel graag deed. De politieke microbe kriebelde echter en leidde me in 2015 naar het Vlaams parlement. Ik werk er als parlementair medewerker van Kathleen Krekels.

Als wakkere en bewuste Vlaming wil ik mijn schouders zetten onder een beleid dat van Malle een nóg mooiere en betere plaats maakt om te wonen en te leven. Aan politiek doen is voor mij de manier bij uitstek om een steentje bij te dragen aan onze gemeente. Ik legde in 2013 de eed af als gemeenteraadslid. In 2016 werd ik aangeduid als nieuwe afdelingsvoorzitter. Ik kreeg het vertrouwen om als lijsttrekker samen met een uitstekend draaiende ploeg ons voor te bereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018 met één doel voor ogen: Malle verder besturen om te versterken wat goed is en te verbeteren wat nog beter kan.

Als jonge vrouw wil ik werken aan het Malle van morgen én overmorgen. Met een ambitieuze langetermijnvisie ben ik vastberaden om 100% voor Malle te gaan. Onze gemeente is bij uitstek een plaats waar mensen met elkaar in contact komen. Ik wil er zijn voor iedereen!

Leve Malle!