Primeur in Malle: N-VA opent tijdelijk campagnesecretariaat

Op 2 juli 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Op 29 juni rolde N-VA Malle de gele loper uit voor haar campagnesecretariaat, een absolute primeur en unicum in Malle. Gedeputeerde Luk Lemmens knipte vrijdagavond het lintje door bij de opening van het N-VA-secretariaat.  “In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen willen wij zoveel mogelijk aanspreekbaar zijn,” klinkt het bij Sanne Van Looy en Wouter Patho. Zij voeren de N-VA-lijst aan. 

Het campagnesecretariaat bevindt zich op de Antwerpsesteenweg in Westmalle, waar voorheen Compile een winkel had. “Het is een ideale locatie in centrum van Westmalle,” zegt Sanne Van Looy. “Malle heeft de afgelopen jaren met veel leegstand te kampen. Wij zien in het pop-up concept een kans om leegstand tegen te gaan. Daar willen we met dit pop-up campagnesecretariaat zelf een steentje toe bijdragen.”

Wouter Patho: “De voorbije maanden organiseerden we participatieavonden voor de verenigingen van Malle en legden we onze oren te luister bij de Mallenaren op onze wijkbabbels. De mening van onze inwoners is van onschatbare waarde. Met dit campagnesecretariaat zijn we toegankelijk voor alle inwoners.”

Op het campagnesecretariaat kunnen inwoners van Malle elke dinsdagavond van 19u tot 21u, elke woensdag van 12u tot 15u en elke zaterdag van 10u tot 12u terecht voor vragen en/ of een babbel. 

Het Laatste Nieuws, maandag 2 juli 2018, p. 16.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is