Beatrix Knaepkens

Bestuurslid

Als rasechte Mallenaar is Beatrix geboren en getogen in het mooie Malle. Ze is gehuwd met Walter en moeder van drie volwassen zonen. Het liefst besteedt Beatrix haar tijd in de tuin. Daar is het altijd zalig rustig en tuinieren is een echte passie voor Beatrix.

Dat Beatrix haar creativiteit heel ruim aan de dag legt, zal u niet verwonderen aangezien zij binnenhuisarchitecte van opleiding is. Na haar studies werkte ze 20 jaar als kantoorinrichter bij een bank. Beatrix is ook actief in het vrijwilligerswerk. Tijdens de zomermaanden werkt zij als onthaalbediende voor Toerisme Malle en als hulp bij evenementen. Voor de rest spendeert Beatrix haar vrije tijd graag in het gezelschap van een goed boek.

Haar vrijwillig engagement zet zich ook door in de politiek. Al van bij het begin mag N-VA Malle rekenen op de helpende handen van Beatrix. Sinds januari 2015 maakt ze deel uit van de gemeenteraad. Daar gaat haar aandacht vooral uit naar ruimtelijke ordening, wonen, natuur en milieu. Het opfrissen en verkeersluwer maken van de dorpskernen staat bij Beatrix hoog op de prioriteitenlijst.